top of page

Wat we doen

Wat zijn jouw noden? Wil je werken aan je zelfvertrouwen en een positieve mindset? Een sterker, soepeler en gezonder lichaam? Of wens je tot rust te komen? Your body is your best teacher en ik ben jouw motivator om je te begeleiden naar een goede balans tussen lichaam en geest. Een aanbod aan dans en yoga voor jong en minder jong.

Yogalessen

IMG_4594 (1).jpg

Een krachtige en dynamische yogavorm. 

We voeren heel bewust asana's (houdingen) uit met focus op krachtontwikkeling en ademhaling. Ieder op zijn eigen niveau.

Poweryoga

Easyoga

Deze zachte yogavorm is voor iedereen toegankelijk. Een flow van bewegingen maken jouw lichaam soepel en fit. 

IMG_6690.jpg
IMG_6683.jpg

De ideale start van jouw zondag. We gieten power-, easy- en zenyoga samen tot één geheel.

Sundayoga

Ouder-kindyoga

De verbondenheid groeit door op een ongedwongen, speelse manier samen te bewegen, ontspannen en genieten. Ook voor grootouders, vrienden of andere connecties tussen jong en minder jong. 

IMG_1141.jpg
IMG_1406.jpg

PrivÉ yoga

Doelgericht, individuele begeleiding op maat gemaakt volgens jouw noden. De privéles wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke behoeften en verwachtingen. We werken constructief in een geschikte ruimte bij mij thuis. 

Vinyasa Yoga

Een dynamische flow van yogahoudingen op het ritme van je ademhaling.

IMG_6706.jpg
Fitness on Yoga Mat

Pilates

Bij deze trainingsmethose ligt de nadruk op de rompstabiliteit. Je corset van spieren rondom je rug, buik en bekken versterkt, waardoor je houding stabiliteit en flexibiliteit verbetert.

Relaxatie

IMG_3820.jpg

belief

Lief zijn voor jezelf is het geloof. Ik om (w)arm je op mijn massagetafel met een deken van zachtheid. Een ontspanningstherapie door helende klanken geuren en handen. Deze les wordt privé gegeven.

Sound & senses

Klanken hebben de kracht om door elke vorm van energiebarrière te breken. Vandaar de helingskracht van zowel fysieke als emotionele blokkades. Het is een harmonisatie proces. Door trillingen waarbij bloeddruk, circulatie, spijsvertering en hartslag gebalanceerd worden. Heerlijk onder een dekentje, een pure verwenning. 

IMG_6884 (1).jpg

Danslessen

IMG_6997 (1).jpg

CArdiodance

Zumbaerobic workout met hoge funfactor op een vrolijke mix van latin tot 'back to the 80's' muziek. So ... burn those calories and enjoy!

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Tel: +32 498 91 33 90

bottom of page